Jak usunąć portal

Jak usunąć portal

Aby usunąć pojedynczy portal, kliknij ikonę „...” odpowiadającą portalowi, który chcesz usunąć.

Następnie wybierz Usuń portal

Po usunięciu portal zostanie przeniesiony do folderu Dokumenty/Kosz, gdzie będzie przechowywany przez 30 dni. Aby przywrócić portal, przejdź do Kosza, kliknij ikonę „...” powiązaną z usuniętym portalem i wybierz opcję „Przywróć”.

Używamy plików cookie i podobnych technologii przechowywania danych, aby ulepszać stronę, mierzyć ruch i sprawdzać, które kampanie przyprowadzają do nas odwiedzających. Kliknij "Akceptuj", aby na to zezwolić. Polityka prywatności